NYÁR – utazás

Nyáron is jegyezd fel a fontos információkat!

Az iskolai szünet, a bölcsődei, óvodai zárás időszaka alatt a gyerekek sokszor táborban, ügyeletben vannak amíg mi szülők dolgozunk. Amikor a gyerekek nem a megszokott helyükön vannak, megnyugtató a számunkra, ha tudjuk, hogyan érjük el ezeket a helyeket. Erre használhatod a nyári információs letölthetőt. A szünidő tervezőben pedig egyben láthatod, hogy mikor hol lesznek a gyerekek, mely hetekben lesznek otthon, és mikor mentek nyaralni.

Szünidei tervezők a Papírműhelytől júniustól augusztusig
Nyári információk

 
Tervezz előre, hogy felhőtlen legyen a kikapcsolódás!

Előfordult már, hogy otthon maradt a kedvenc plüssállat? Kimaradt a csomagból a naptej?

Idén másként lesz. Utazhattok belföldre, vagy külföldre, már a nyaralás tervezésénél is használhatsz listákat.
Felírhatsz olyan dolgokat, mint a poggyász súly és mérethatára, vagy azt, hogy milyen felszereltségű az apartman. Ezekhez a következő listákat használhatod:

Útiterv – Repülős utazáshoz Útiterv – Apartmanos nyaraláshoz

Szerettek új helyeket felfedezni? Rajta! A jövős-menős nyaralás is legalább olyan szórakoztató és a maga nemében pihentető, mint a láblógatós. Olyan sok gyönyörű hely van, amit érdemes megnézni, az idő pedig korlátozott. Fogd az útikönyved, lapozd át, válaszd ki a legérdekesebb helyeket, amiket semmiképp sem szeretnél kihagyni. Töltsd le a programok tervezéséhez készített útitervet, és írj le mindent amit meg szeretnél nézni. Vidd magaddal a csomagodban, és kövesd, mint egy iránytűt:

Útiterv – Programok

Az úti pakk összeállításához használj csomagolós listát, hogy semmi se maradjon ki a bőröndből:
Csomagolós lista

UtazosLetoltoKiemeltKep

Kiegészítő listák
Apartmanos nyaralásnál a körültekintő tervezés rengeteget számít. Térképezd fel a környéket, ahol lakni fogtok, hogy hol vannak élelmiszerboltok, gyógyszertárak szükség esetére.
Készítsd el előre a menütervet, ne a helyszínen kelljen azon morfondírozni, hogy “mi legyen ma az ebéd”. Ha már tudod mi lesz a menü, írj bevásárló listát, azokról az alapanyagokról, amiket a csomagban viszek magatokkal.
Előre is főzhetsz az utazás előtt, ha olyan ételek is vannak a menüben, amik jól bírják a fagyasztást. Ezeket a letölthető táblázatokat használhatod:

Heti menü – apartmanos nyaraláshoz is
Bevásárló lista

&nbps;
Nyaralás után
Kipakolás

Hasznos lehet még:

Kapcsolódó bejegyzések

Meddig áll el a fagyasztóban?
Csomagolás okosan – vendégposzt az Értsünk szót blogon

Jó utat!