[box]A Rendteremtő olvasóinak minden nyomtatható táblázat ingyenes. Használd minél gyakrabban és oszd meg az oldal linkjét. Egyedi táblázatra van szükséged? Írd meg a javaslatodat itt![/box]

Minden nap információk tömegével találkozunk. Születésnapok, ünnepi előkészületek és más fontos információk, takarítás, rendrakás.

A Rendteremtő nyomtatható táblázataival rendszerezheted az információkat. Kevesebb dolgot kell fejben tartanod, ha leírod őket papírra. Felszabadulsz tőle, nem érzed majd azt, hogy túlterhelnek az információk.

letölthető táblázatok

A több mint 80 letölthetővel –  és minden hónapban újabbak kerülnek fel – a célom segíteni, hogy egyszerű és letisztult formában tudd rendszerezni az információkat, anélkül, hogy sok időd menne rá. A letölthetők kategóriánként vannak csoportosítva, a címekre kattintva tudod letölteni őket. Vagy spórolj időt, és tölts le egyszerre minden Rendteremtő táblázatot. Több információért kattints ide a Rendteremtő Letöltő Csomagról.

Letöltési segédlet: A címekre kattintva nyílnak meg a tervezők, vidd az egeret a jobb alsó sarokba és kattints a lemez ikonra a mentéshez. Ha előnézet nélkül szeretnéd menteni a jobb egérgombbal kattints a szövegre és  válaszd a link mentése másként opciót. A letölthetők .pdf formátumban készültek, ha nem tudod megnyitni töltsd le az adobe readert.