Címke: tárolás


Már

04

2014
Konyhai tárolás – hagymák

Konyhai tárolás – hagymák

Az én rendem sorozatban egy újabb tárolót mutatok meg az otthonomból, a hagymatároló kosaramat. Egy piros műanyag kosarat (fehér-piros a konyhám)használok tárolónak. Korábban egyszerűen csak beledobáltam a hagymákat, ebben a formában annyi volt a gondom, hogy a fokhagyma állandóan az aljára került, a vörös és lila hagyma külső héja is mindig a kosár alján volt.


feb

04

2014
Konyhai tároló pár száz forintból

Konyhai tároló pár száz forintból

Az én rendem sorozat mai részében a konyhaszekrényembe leshettek be. A konyha központi szerepet játszik az életünkben, gyakran használjuk és sok holmit tárolunk itt. Két szempontot érdemes figyelembe venni a konyhai tárolásnál: 1) Az alsó szekrényekbe a mindennapos használatban lévő dolgok kerüljenek, a felső szekrényekbe a ritkábban használt holmik. 2) A szekrényeken belül csoportosíthatók a holmik, ehhez megfelelő tárolókra van szükség.


jan

20

2014
Tárolás a konyhában: fedő-sztori

Tárolás a konyhában: fedő-sztori

11 megoldás fedők tárolására A mai bejegyzés válasz apukám kérdésére: Hogyan tároljam a fedőket, ha a tároló nem lehet ajtóra vagy falra szerelhető, és nem szeretem például az összecsukható edénytartót? Egyetlen kérdéssel kizárta a legegyszerűbb tárolási módokat, viszont találtam néhány igazán jó ötletet, amit a következő képeken megmutatok nektek.


máj

28

2013
Tárolás kis helyen

Tárolás kis helyen

Sokszor nem az a legnehezebb a rendrakásban, hogy mennyi holmit kell elpakolni. Bár a túl sok holmi az egyik a rendetlenség fő okai közül, a másik sarkalatos kérdés, az, hova pakold el a holmikat. Legalább akkora gond a kevés hely is, mint a túl sok holmi. A megszokott szekrény, polc, doboz nem mindig megoldás. A rendrakás nem csak egy a napi rutinfeladatok közül, hanem a...

Tovább olvasokPage 1 of 3123