{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – A kedvenc bejegyzésem

2016. 02. 24.

2015 novemberben csatlakoztam a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} kezdeményezéshez, ami immár 2 éve tart. Boldog születésnapot VKP! Teljesen véletlenszerű volt a találkozásom ezzel a kihívás sorozattal, éppen az adventi gyertyagyújtással kapcsolatban kerestem anyagot, amikor Szilvi blogján felfedeztem. Időnként a google találtali listája megfejthetetlen számomra, de ki vagyok én, hogy vitatkozzak egy algoritmussal. Rákattintottam az Élet és Pillecukor blog linkjére és most itt vagyok. Szilvi, köszönöm a lehetőséget!
VKP új hivatalos kép
 
_______________________________________________________________________________________
Mi ez? Egy magyar blogger-kezdeményezés, amelyet Szilvi talált ki. Kéthetente jelentkezik a magyar bloggerközösség egy része adott témában posztokkal, mindenki a saját szemszögéből megközelítve azt. A csatlakozás módjáról ITT tájékozódhattok, az összes kihívással kapcsolatos posztomat a VKP címkére kattintva olvashatjátok el.A többi résztvevő írása az inlinkz gyűjtemény gombjára kattintva érhető el.
________________________________________________________________________________________

Mielőtt jelentkeztem a VKP-ba, átböngésztem néhány korábban megírt témát. A Kincsesfüzeten (amit érdemes fellapozni) töltöttem a legtöbb időt. Timi sok írását elolvastam, és ekkor döntöttem el, hogy én is szeretnék részt venni {Vigyázz! Kész! Posztolj!} kihívásaiban.
Amikor megtudtam mi a mai téma, egyértelmű volt, hogy nem a két megírt témámból, hanem a Kincsesfüzetről választok. Egyszerűnek tűnt: csak megnyitom a blogot egy új ablakban, kiválasztom a vkp címkét, végiggörgetem a címeket, hogy fel tudjam idézni melyik téma tetszett a legjobban novemberben.
Gyorsan rájöttem, hogy nem tudok csak egy bejegyzést kiválasztani. Ezért mindegyik kedvencet megosztom veletek:
Kedvenc édesség – én is szeretem a gumicukrot, de ezt a bejegyzést azért szeretem, mert remek példa számomra, hogy ilyen egyszerű dologról, hogyan lehet érdekesen, tartalmasan írni.
Heló, mélypont: isten hozott, isten veled! – Ez volt az első vkp bejegyzés amit olvastam. A stresszkezelésről szól, méghozzá lazán. Csak, hogy értsétek mire gondolok ezek voltak a kedvenc szavaim belőle: főtt béka effektus, siratófal, inspirálódj.
Egy blogposzt születése – blogot írok, naná, hogy a szívemhez közel áll ez a téma. Miközben olvastam, tudtam, hogy én nem tudtam volna ilyen humorosan megírni. Volt egy rész, amin hangosan vihogtam, a férjem meg csak felhúzott szemöldökkel méregetett “beléd meg mi ütött”.

Ezt a bejegyzést nagyon szerettem írni, megmosolyogtatott. Még az is lehet, hogy később ez lesz majd a kedvencem.

Itt megnézhetitek, a többiek kedvenceit is:

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük