Vigyázz, kész, karácsony!

2010. 09. 16.
Itt az ősz. Hűvös van, megváltozott a levegő illata és naplementekor az utcákon járva egyre többször eszembe jut az adventi időszak és karácsony. Mindez nagyon messzinek tűnik még, de ha belegondolok mennyi teendőm lesz addig, hogy a lehető legjobb legyen a karácsony máris sürgetőbbnek érzem, hogy időben nekikezdjek az előkészületeknek.
Az utóbbi években ez az elképzelés megmaradt a gondolataim szintjén és végül az utolsó pillanatokban fogtam hozzá az ajándékok vásárláshoz, a menü megtervezéséhez. Karácsonyi hangulat helyett pedig karácsonyi lidércnyomást kaptam az emberekkel tömött üzletekben.
Egyedül könnyen halogatom a feladataimat, de egy közösségnek hatalmas ereje van, motivációt és inspirációt kapunk egymástól, és szórakoztatóvá teszi a feladatokat. Idén nagy tervem van, halogatás helyett időben hozzákezdek az előkészületeknek veletek együtt! Ezért 2010. október 15.-től Karácsonyi Készülődés címmel elindítok egy 10 hetes programot.
A neten keresgélve találam rá  Cynthia Ewer Organized Christmas oldalára, bár az egész nagyon amerikai, sok használható ötlete van, amiket szeretnék veletek is megosztani.

Gyertek és idén készülődjünk együtt karácsonyra. Egy hét múlva olvashatjátok a Nagy Karácsonyi Készülődés 2010 részletes programját, addig is tetszik gomb. 🙂
Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük