Pénteki Pinterest válogatás – 10 ötlet Valentin napra

2016. 01. 29.

A PPv egy új, könnyed pénteki téma itt a Rendteremtőn. Ezek a cikkek mindig egy témakörből válogatott képes összeállítások lesznek. Elsőnek a Valentin napot szemeltem ki témának. Lehet, sokunkban vegyes érzéseket ébreszt ez a nap, de még ha nem is ünnepeljük különösebben, egy-két ötlettel feldobhatjuk ezt a napot.
Készítettem nektek a témában egy pinterest táblát, amiből most a kedvenc képeimet válogattam össze.

Az egyik legegyszerűbb dekoráció a girland, mindig lehet alkalomhoz illőt készíteni, néhány színes papírból, vagy maradék anyagokból. Szeretem a gombokkal készült alkotásokat is, mert gyorsan elkészülnek, igazi utolsó pillanatos alkotások.

Aranyos ez a papírrepülő, amit személyes üzenetekkel is elláthatunk, a gyerekek és felnőttek is örömüket lelhetik benne. Plusz ötlet: ha vacsora vendégeket hívsz, az asztali dekoráció része is lehet.

Alkotós ötlet gyerekeknek Valentin napra: Kartonpapírból, és krepp papírból ilyen szív készíthető. Dekortapasszal egyedi képeslapokkal ajándékozhatjuk meg szeretteinket.

Vacsoraötletek akkor is ha kettesben lesztek, és akkor is ha vendégeket hívsz:

Rózsaszín, piros, kék, fekete és szürke. Mindegyik remek választás erre a napra. Íme itt egy klasszikus, ceruzaszoknyás összeállítás és egy manikűr ötlet:

Végül pedig két ajándék ötlet:

Még további ötleteket a Pinteret táblámon találsz:

Share

Hozzászólások

 1. Nem látom a képeket? vagy csak én nem?

 2. Csányi Andi Says: január 30, 2016 at 7:28 du.

  Kedves Enikő!
  Köszönöm az észrevételt. Ma lett lecserélve a honlap sablon, ez okozza a hibát ami miatt nem látni most a képeket. Rövidesen ez is helyreáll.

 3. Szabó ndrea Says: február 1, 2016 at 12:30 du.

  A képeket sajnos még mindig nem látni 🙁

 4. Csányi Andi Says: február 1, 2016 at 12:54 du.

  Kedves Andrea!
  Ismét javítottam, remélem most már látszanak a képek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük