Tavaszi tennivalók – letölthető lista

2012. 02. 27.

Március elsején beköszönt a meteorológiai tavasz, a reggeli fagyoknak talán már búcsút mondhatunk, és melegebbre fordulnak a nappalok.  Itt az ideje felrázni magadat és a lakásodat is a téli álomból.

Reggel kávézás közben éppen ezen gondolkodtam: mivel tudnám feldobni a napomat?  Nem hiszek abban, hogy a feltöltődés feltétlenül nagy pénzkiadással kell, hogy párosuljon. Mire elfogyott a kávém gondolatban számba vettem azokat a kisebb dolgokat, amik így tél végén, tavaszra várva felrázhatnak a téli álomból:

  • kipróbálni egy új sminket, sminkvideó alapján (a youtube-on lehet szemezgetni)
  • bevásárolni női magazinokból (soha nem szoktam, de ilyenkor szinte mindegyikben az aktuális szín és divattrendekről írnak, amiket jó olvasni)
  • új frizurát vágatni a fodrásszal
  • futni a közeli parkban
  • kerthelyiségben meginni egy kávét a barátnőiddel

Tavasszal, még húsvét előtt nagytakarítással szokás felfrissíteni a lakást a hosszú téli bezártság után. Ha te nem vagy híve a bútortologatós több napos nagytakarításnak, akkor a tavaszi ellenőrző lista a te eszközöd. Rajta van minden fontos feladat, haladj vele sorban, így naponta maximum 30 percre van szükséged.
A takarításon kívül fontosnak tartom, hogy a sporteszközök és a kerti szerszámok is rendbe legyenek jó idő érkezésével. Inkább most legyen felpumpálva a bicikli kereke, mint akkor, amikor a gyerekek türelmetlenül topognak, miközben te a pumpát keresed. Előre gondolkodni a legjobb megoldás, ezt nem lehet elégszer leírni.

A tavaszi tennivalók listájában az előbb említett tennivalókat veszem sorra, töltsd le és te is készülj fel a jó időre:

 

Share

Hozzászólások

  1. Kedves Andrea!

    A RENDszeres leveledben megemlíted a kuponokat. Te honnan szerzed be oket, nem tudod, vannak online letoltheto kuponok is Magyarorszagon?

    Koszi: Fruzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük