Hova tegyem a “kinti” ruhát?

2012. 03. 11.

Kati kérdezte, hogy hol és hogyan lehet tárolni a már hordott, de még nem szennyesbe kerülő ruhákat. Nagyon jó a felvetés, mert ezek az egyszer hordott  ruhadarabok azok, amik általában a székek háttámláján kapnak helyet. Ettől pedig az egész helyiség rendezetlennek hat, és a ruhák is gyűröttek lesznek.

Az éppen hordott ruhák tárolására a legegyszerűbb megoldás az ajtó belső oldalára szerelt akasztó, vagy egy  álló ruhafogas.

Kifejezetten ruhatárolásra lehet kapni egy szobainasnak nevezett kis tárolót. Általában fából, vagy fémből készül, kis helyet foglal. Nagyon szeretem, mert szépen el lehet rendezni rajta a ruhákat, és az ajtó mögötti holt térben remekül elfér a férjemé és az enyém is. Az egyszerűbbeket pár ezer forintért meg lehet kapni, de vannak sokkal drágább és designosabb darabok is.

Íme egy kis ízelítő szobainasokból és akasztókból:

[nggallery id=2]

Szerinted még hogyan lehet tárolni az éppen hordott ruhákat?

Share

Hozzászólások

  1. Mi is “szobainas”-on tartjuk ezeket a ruhákat…Ha belelendülök annyira,hogy elborul.. 🙂
    Egyébként meg szeretem,bár nekem ezen is külön rendet kell tartanom :)))))

  2. Adrienn! Egyetértek, az enyém is néha túlzsúfolt. Sajnos ezen is rendet kell rakni néha. Találok rajta az alján néha olyat, amit pár hónapja nem vettem fel. Nekem egy bajom van vele: eléggé elzárt részbe tettük, és valami mindig leesik róla, és a sötét hely miatt, nem mindig veszem észre…

  3. Nekem is inkább a rendetlenség magja a szobainas, de más megoldást nem tudok. Anyukám az ajtóra szerelt akasztóra annyi ruhát pakolt, hogy leszakadt…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük