Csütörtöki letölthető: Segítség ruha és cipővásárláshoz

2012. 08. 23.

Ismét egy kérésre készült letölthető került fel a blogra, Andrea ötlete alapján:
“Jó lenne valamilyen letölthetős változat,amire ráírhatjuk a neveket és mellé cipőméret(vagy cm,mert sokféle számozás van), ruhaméret, derék, hossz, stb méret. Sokszor nem tud az ember gyerekkel menni vásárolni,és akkor jól jön. Meg sokszor a kicsik nem is élvezik annyira a bevásárlást,nem úgy mint a tinik.”


Nálunk képtelenség a fiúkkal együtt ruhát vagy cipőt venni. Egyszerűen nem bírják, az én idegeim meg őket nem. Ők rohangálnának és bújócskáznának az üzletben, én válogatnék. Érdekes, hogy ez az őrület kizárólag a ruha és cipőboltban figyelhető meg, ha élelmiszert veszünk meglepően fegyelmezettek és egy kis odafigyeléssel nem pakolnak fölösleges dolgokat a kosárba. Mindannyiunknak jobb, ha egyedül megyek ruhát venni, ezért én már csak centivel és méretre vágott szívószállal megyek bevásárolni.

Ám sokszor nem csak az a probléma a ruhavásárlással, hogy a gyerekek türelmetlenek, hanem az is, hogy a számozás ellenére a ruhák és a cipők mégsem akkorák mint amire szükség van. Igazi pénzkidobás és időpocsékolás, amikor a 87 centis gyerekre megvesszük a 92-es pólót és otthon kiderül, hogy még a fején sem lehet áthúzni, nemhogy a pocakján. Ilyenkor mehetünk vissza a boltba, visszakérni a pénzt, vagy levásárolni a póló árát. Dühítő.
Jobban járunk ha bevásárlás előtt méretet veszünk a gyerekekről, vagy akár saját magunkról is, és ez alapján választjuk ki az új ruhadarabokat. A mai letölthető táblázatba ezeket a méreteket írhatjátok fel.

 
Két változatban készült el a Ruha és cipőméret táblázat, a kis képekre kattintva kiválaszthatjátok a nektek megfelelőbbet:

Share

Hozzászólások

  1. Körtvélyessy Andrea Says: augusztus 23, 2012 at 10:54 de.

    Nagyon jó lett,köszi.

  2. Csányi Andi Says: augusztus 23, 2012 at 1:26 du.

    Örülök, hogy tetszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük