Ágyneműtartók átnézése

2012. 03. 18.

Ma ismét olyan területen lomtalanítunk, amit a külső szemlélő nem lát a lakásunkba lépve. Nekünk azonban ezeket a rejtett tárolókat is tanácsos legalább évente egyszer átnézni. Hogy miért?

Ugyan nem látszik, mi tudjuk, hogy ott is kacatok vannak, a káosz képe pedig benne él az agyunkban.

Amikor halogatsz valamit, az egy idő után kellemetlen érzéseket kelt benned. Így van ez a rejtett kupival is. Tudod, hogy ott van, de nem foglalkozol vele, közben fogalmad sincs miért vagy állandóan fáradt és ingerült.  Abban a pillanatban, hogy az ember nekifog a lomtalanításnak és rendrakásnak, a kellemetlen érzés fokozatosan eltűnik.

A mai tennivalóid:

  • Szedj ki minden olyan dolgot az ágynemű tartóból ami nem oda való. Ha nem ágyneműtartós az ágy, akkor az  azt a szekrényt, vagy polcot tedd rendbe, ahol ezeket tartod.
  • Nézd meg a kiszedett holmikat: mi az ami használhatatlan? Ezeket ne tartogasd tovább,  hanem dobd ki.
  • Nézd át az ágyneműket, amelyik tönkrement, azt tedd a kidobni való dolgokhoz.
  • Azokat a dolgokat, amik nem az ágynemű tartóba valók próbáld máshova elpakolni. Gátolja a jótékony energiák áramlását, ha mindenféle cuccot tárolsz az ágy alatt.
Tegyél rendet az ágy alatt, és aludj egy jót!

[box type=”shadow”]+ Feladat: Tedd mérlegre ami ma a kukába kerül, és írd fel a múlt heti mérések alá, hogy mekkora súlya volt. Legyen a kezed ügyében a papír, holnap is mérünk! [/box]

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük