Csütörtöki letölthető – Szünidő naptár

2013. 06. 28.

Olvasói késére készültek a mai letölthetők, Barbara egy nyári szünet naptárt kért, amin jelölni tudja, hogy mikor ki vigyáz a gyerekekre, hol lesznek táborban, ügyeletben és milyen programokat terveznek. Fontos téma, sokan vagyunk akiknek fejtörést okoz és sok szervezést jelent a gyerekek több heti nyári elhelyezése.
Valahol azt olvastam ez olyan mint egy mini hadművelet, mozgósítani kell mindenkit aki csak a családban, vagy a környezetünkben tud segíteni, utánajárni az ügyeleti és a táborozási lehetőségeknek. Valóban, elég sokat egyeztettünk, variálgattunk mire nálunk is összeállt a nyári menetrend. Egy haditerv is jól jön hozzá, ahol összegezni lehet az információkat.

A naptár használatáról:
Minden hét elején az első oszlopban van egy kis figura, és egy pöttyös labda. A figura mellé lehet beírni, hogy ki vigyáz a gyerekekre vagy éppen milyen ügyeletben vannak. A labda jelzi az aktuális programokat.
A4 méretben készült a naptár, hogy minél egyszerűbben ki lehessen nyomtatni, 3 oldalon vannak rajta a szünet hónapjai.

A nyári szünettel kapcsolatban nekem még eszembe jutott, hogy akár a programötleteket is fel lehet jegyezni, illetve a nagyszülőknek, szittereknek érdemes néhány fontos információt összegyűjteni és elérhetővé tenni. Ehhez készült a nyári információk táblázat.

A heti menüvel és az egy napunk letölthetővel kiegészítve bőséges információkkal tudunk ellátni mindenkit aki a következő hetekben a segítségünkre lesz.

[box type=”shadow”] Ez a bejegyzés 2013-ban készült. A 2013 nyári szünidő naptár már nem elérhető, az aktuális évre vonatkozó nyomtatható naptárat a letölthető táblázatok gyűjtőoldalán találod, időbeosztás címszó alatt: Kattints ide a letölthető táblázatok megtekintéséhez.[/box]
Share

Hozzászólások

  1. Kelemen maria Says: június 20, 2014 at 11:37 du.

    Hol erheto el a naptar?

  2. Csányi Andi Says: június 22, 2014 at 2:39 du.

    Kedves Mária!
    A 2014-es szünidő naptárat innen tudod letölteni:
    https://www.rendteremto.hu/download/SzunidoNaptar2014.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük