A legolvasottabb témák 2015-ben

2015. 12. 31.

A tegnapi bejegyzésben írtam nektek arról, milyen volt a 2015-ös évem. Mi mással is búcsúztathatnám az óévet, mint egy blogos visszatekintéssel.
Nem fárasztalak benneteket látogató számokkal, és más számokból álló nektek nem sokat jelentő adattal, helyette inkább nézzük meg, mi volt népszerű a blogon.

Íme az 5 legolvasottabb blogbejegyzés 2015-ben

Meddig áll el a hűtőben? – Bevallom először meglepődtem, hogy ez a cikk végzett az első helyen. A téma abszolút hétköznapi, mégis ez lett a legnagyobb vitaindító. Sokan érveltek az összegyűjtött információk mellett, és ellene is. Olvasd el, és írd meg te is a véleményedet!
Karácsonyi készülődés 1. hét – Nincs sok magyarázni való, azon, hogy ez a bejegyzés a második helyre került. Szeretjük a karácsonyt.
Segítség nagytakarításhoz: kárpittisztítás – A dobogó harmadik fokára került fel az első takarítással kapcsolatos téma. A nagytakarítással kapcsolatban kiválóan látszik a két táborra szakadás, vannak akik továbbra is ragaszkodnak a több napos bútortologatós alapos takarításhoz, mások új rutinok kialakításával igyekeznek kiváltani. Amíg kisebbek voltak a fiaim a kárpittisztítás nálunk inkább heti feladat volt, mind szezonális, szerintem hasonlóképpen van mindenki ezzel akiknek gyereke vagy kisállata van.
Szódabikarbóna a háztartásban: 28 felhasználási mód A néhány öko szemléletű bejegyzésből az egyik, örülök, hogy ez is bekerült a top5 listába. Olvasd el, és egészítsd ki a listát, ha valamit kihagytam!
Játék és programötletek nyárra Imádom ezt a bejegyzést, a benne lévő listát idén nyáron ki is nyomtattam és kihúztuk róla a megvalósított programokat és játékokat. Sosem lehetsz elég leleményes, ha a gyerekek energiáit kell lekötni.

Melyik bejegyzéseket kedvelitek ezen kívül?

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük