Viszlát 2009

2009. 12. 31.

Az utóbbi években sokszor éreztem úgy, hogy céltalanul sodródom, és nem vagyok ura az életemnek. Nem volt ez másként ezzel az évvel sem. 2009 elég vegyesen alakult, jó néhány kellemetlen dologgal szembesültünk. A bennem uralkodó káosz szépen átszivárgott a lakásba is, az év első felét a folyamatos rendetlenség és a halmozódó házimunka jellemezte.

Így utólag visszanézve azt látom, hogy amióta rávettem magam a rendetlenség felszámolására bennem is elkezdtek a helyükre kerülni a dolgok. Pár napja csodás hírt kaptam, de erről majd csak később mesélek részletesen. Úgy érzem van abban a kijelentésben némi igazság, hogy a környezetünk rendje vagy éppen rendetlensége az aktuális lelkiállapotot tükrözi. Amikor rosszul éreztem magam a bőrömben az otthonunk is rossz bőrben volt. Amikor elkezdtem rendet rakni az bennem is pozitív változásokat eredményezett.

Mindez azután vált ennyire egyértelművé, hogy leírtam mi történt velünk idén. Ha most azt gondolod, hogy írás és listakedvelő vagyok, nem tévedsz. Képes voltam még ebből is listát gyártani 🙂

Ízelítőül néhány kérdés a 2009-es évértékelésemből:

  • Melyik volt a legboldogabb pillanat az elmúlt évben?
  • Mi volt a legváratlanabb akadály az elmúlt évben?
  • Mi volt a legnagyobb sikerem?
  • Melyik volt a legproblémásabb terület a háztartás szervezésben?
  • Milyen könyveket olvastam?Melyik film tetszett a legjobban?

Boldog Új Évet kívánok!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük