Meglepetés! Anyák napi letöltőcsomag.

2012. 05. 02.

Vasárnap lesz Anyák napja, ebből az alkalomból egy különleges letölthetővel jelentkezem, amit 2 másik BloggerAnyukával közösen készítettük el.

Az Anyák napi letöltőcsomagot úgy állítottuk össze, hogy a napi tervező segítségével könnyebben szervezd meg a  mindennapi tennivalókat. A kuponfüzettel átadhass néhány háztartási feladatot. A szabadidőd eltöltéséhez is adunk tippeket, olvasás közben feljegyezheted a könyv legjobb gondolatait a könyvjelzőre. A 20 perces tavaszi mozgásprogrammal nyárra visszanyerheted a fittséged.

Gyakoroló anyaként mindhárman úgy gondoljuk, szülői teendőink mellett a legnagyobb ajándék egy anyának a szabadidő. Amit számunkra kedves dolgokkal tölthetünk el: akár olvasni, tornázni, vagy a kanapén henyélni szeretnénk.

A csomag tartalma:

  • Anyák napi kuponfüzet és könyvjeltő: Janka készítette őket. A kuponfüzetet kétféleképpen lehet használni, az előre megírt kuponokat a gyerekek adhatják az édesanyáknak, az anyukák pedig választhatnak, hogy mikor feladatot bíznak a gyerekekre. Az üres kuponokra az anyukák írhatják fel, milyen apró szívességeket szeretnének kérni. Részletes leírásért kattints ide. Janka oldalán a papirmuhely.hu-n még több ajándék és dekorációs ötletet találtok.
  • Napi tervező: Ezt én készítettem nektek.  Azon túl, hogy az időpontok mellé felírhatjátok hova kell mennetek, van hely arra, hogy kit kell felhívnotok, mi lesz az ebéd. Az egészségmegőrzésről sem feledkeztem meg, számon tarthatod, hogy mennyi vizet fogyasztottál (melegben nagyon fontos a folyadékpótlás), és mennyit mozogtál aznap.
  • Tavaszi mozgásprogram: Ildikó készítette a gyakorlatsort, azért hogy formába jöjjetek. Mindössze 20 percre és egy seprűnyélre lesz szükségetek a gyakorlatok elvégzéshez. Én már kipróbáltam, semmi bonyolult, könnyen kivitelezhető és jól átmozgatja az izmokat. Ildikó oldalán a tuttifitti-n még további hasznos tippeket olvashattok otthoni tornázáshoz.

Az Anyák napi letöltőcsomag mentéséhez kattints ide:

Anyák Napi Letöltőcsomag

Segítség: A csomag tömörítve .zip formátumban van. Mentés után ki kell csomagolni például TotalCommander segítségével. Ha gondod akad a kicsomagolással itt tudsz nekem írni.

Boldog Anyák napját kívánunk!

Share

Hozzászólások

  1. Körtvélyessy Andrea Says: május 2, 2012 at 3:18 du.

    Nagyon teteszik a csomag.Számomra a leginkább a tervező és a tavaszi mozgásprogram tetszik.A többi is csak nekem már nincs ilyen kis gyerekem.

  2. Kedves Andi,Janka és Ildikó!

    Nagyon szépen köszönjük Nektek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük