Csütörtöki letölthető – Nyári bakancslista

2020. 07. 23.

Kislányként imádtam naplót írni, és olvasni, és ez azóta sem változott. Még mindig szívesen használok kreatív naplókat, tematikus, nyomtatható listákat. A mai letölthetők azokra a gyerekkori nyarakra emlékeztetnek, amikor igyekeztem minél több emlékezetes pillanatot megörökíteni. A fényképek mellett az utazásokon összegyűjtött apróságok, képeslapok, írások segítenek felidézni az élményeket.

A nyári szünet fele még hátra van, még mindig nem késő bakancslistát írni. A gyerekek írhatnak saját listát,  a családi bakancslista elkészítése pedig szórakoztató közös program . Gyűjtsetek játékötleteket, helyi programokat. Az idei nyár kicsit más, mint ahogy megszoktuk, lehet, hogy most nem mentek külföldre nyaralni, vagy teljesen ki is marad a nyaralás, ettől függetlenül is lehet tartalmas és érdekes a nyár. Sajnos nekem is kimaradt a tervezett városlátogatós program, pedig már fényesítettem a billentyűzetemet, hogy mi mindent fogok róla írni nektek. Nézzük a dolog jó oldalát, már van egy témám és programom a jövő évre. 

Budapesti sétákkal kárpótolom magam, mert annyi szép hely van még a városban, ahol nem jártam. A gyerekeket kérdeztük milyen programokat szervezzük a nyárra, csípőből rávágták, hogy menjünk túrázni. Hová? A Mátrába. 🙂 A kirándulás egyenlőre még szervezés alatt van, de ez már egy másik bejegyzés témája.

A jegyzetlapokat a nyilakra kattintva töltheted le. A .pdf fájl megnyitásához Adobe Reader szükésges.

A szünidő végével a gyerekek összegyűjthetik a legszebb élményeiket, a legemlékezetesebb pillanatokat. Tapasztalatom szerint a suliban még mindig népszerű a “Mit csináltál nyáron?” kérdés a tanároktól. Akár magukkal is vihetik, és megmutathatják, milyen volt a nyár. Bátran lehet színezni és saját oldalakat is készíteni a nyári élmények és a fotóalbum oldalak mellé.

Ki van itt még rajtam kívül aki felnőtt fejjel is leírná a nyári élményeit?

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük