Csütörtöki letölthető: Szépségkalendárium

2014. 02. 06.

Felmérésekből tudjuk, hogy nekünk nőknek, kevés időnk jut magunkra. Történhet ez azért, mert sokféle szerepben állunk helyt, vagy azért, mert nem vagyunk elég gyakorlottak a mindennapi dolgok megszervezésében. Bárhogy legyen is, te, aki olvasol, biztos mindent megteszel azért, hogy több időd legyen magadra is.
A Rendteremtő februári vendégbloggere a szépségápolás világába kalauzol minket. Annamária szépségkalendáriuma segít rendet tenni a fejedben és fürdőszoba szekrényedben, hogy milyen kozmetikai szerekre van szükséged, milyen sorrendben használd őket a legjobb eredményhez.

Borsche Annamária vendégposztja
SzepsegkalendariumKiemelt
Nagyon sok kozmetikai termékkel találkozunk nap, mint nap, és nem könnyű eligazodni a nagy kínálatban. Ráadásul sokan még abban sem biztosak, hogy milyen típusú krémet, arcápolót kellene használniuk.
Jó lenne egy olyan segítség, amelyben bőrtípusodnak megfelelően láthatnád, hogy hogyan áll össze egy napi, heti vagy havi ápolási program?

Most három táblázat is a segítségedre lesz. Ha tudod milyen a bőrtípusod, akkor egyszerűen válaszd azt a táblázatot, amelyik illik a bőrödhöz. Ha nem, akkor előbb határozd meg a bőrtípusodat. Kérd szakember segítségét, vagy tölts ki egy bőrtípus tesztet!
A legtöbb hölgynek kombinált vagy vegyes típusú a bőre, erre jellemző a T-vonalban zsírosabb, az orcákon szárazabb bőr. Ha sokszor feszül, húzódik, akkor valószínűleg száraz a bőröd. Ha mindenre kipirosodik, akkor érzékeny. Ha sokszor van pattanásod és fénylő az arcod, akkor zsíros a bőröd. Ha pedig már ráncokat is látsz és nem olyan feszes az arcod, akkor az érett bőrtípusba tartozol.

A Szépség kalendáriumban összeszedtem neked és részleteztem, hogyan áll össze egy szépségprogram. Így elég rápillantatod, és máris tudni fogod mi következik például az arctonik után.
A Napi ápolási programban a lépések mellé be tudod írni a kozmetikum nevét, ezzel is biztosítod, hogy a megfelelő krémet használd.
A Heti ápolási programba a heti rendszerességgel ismétlődő tevékenységeket tudod nyomon követni, és lehetőséged van saját programok beírására is.
A Havi ápolási program pedig abban segít, hogy előre tudj kalkulálni, ha aktuálissá válik a fodrász, kozmetikus.

A szépségkalendáriumokat a kis képekre kattintva tölthetitek le:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Borsche Annamária kozmetikus mester. 16 évig dolgozott kozmetikusként. Az utolsó két évben kozmetikusokat, masszőröket, spa szakembereket is oktatott különböző kezelési és masszázs technikákra. Két gyermeke van, jelenleg pici lányával van otthon. A Szépleszel webshop tulajdonosaként szakértői blogot ír, melyben gyakorlati tanácsokat ad szépségápolási témában.
Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük