Csütörtöki letölthető: Jegyzetlap okmányok lejárati határidejéhez

2014. 02. 20.

Ismét olvasói kérésre készítettünk letölthető táblázatot. Több hasonló tartalmú e-mailt is kaptam a témával kapcsolatban, íme az egyik:
Az utazás előtti napon vettük észre, hogy a férjem útlevele lejárt. Sürgősségi ügyintézéssel kellett újat csináltatni, ami rengeteg pénzünkbe került. Mivel az útlevél nem volt szem előtt, így megfeledkeztünk a lejárati dátum ellenőrzéséről. Jó lenne egy olyan jegyzetlap, ahova felírhatjuk mindezt, hogy ne kelljen a normál ügyintézés sokszorosát kifizetni.

OkmanyokLejaratiIdejeKiemelt
A letölthető jegyzetlapon az okmányok lejárati ideje mellett feltüntetheted azt is, hol és mennyiért lehet ügyintézni.
A kis képekre kattintva töltheted le a jegyzetlapot:

Share

Hozzászólások

  1. Pénteken 5000,-Ft-omba került, hogy lejárt a jogsim és még 7200+4000-be fog kerülni és egy nap szabiba, hogy kész legyen az új. A jogsimat olyan régen láttam, hogy beragadt a tokba… Gyorsan átnéztünk mindent otthon!

  2. Kimaradt: ” hogy megtudjam: lejárt a jogsim” bocs. A gyerekek mögöttem be voltak pánnikolva: “Anya, most börtönbe csuknak minket?”…

  3. A személyim idén fog lejárni júliusban. A határidőnaplómba már be is írtam június elejére,hogy el ne felejtsem megcsináltatni 🙂

  4. Sziasztok! Nagyon hasznos, ha létesítetek valamelyik okmányirodában ügyfélkaput! Többek között az okmányok lejáratáról is értesít benneteket a “Nagy Testvér” időben, e-mailben. Plusz azt is megtudhatjátok, hogy az adótok 1%-a “célba ért”-e. (Mondjuk ezt kicsit későn, olyan november körül, de mégis tudni lehet.)

  5. Csányi Andi Says: február 25, 2014 at 2:09 du.

    Alíz: köszönöm az ötletet. A férjemnek van ügyfélkapuja, de nem tudtam, hogy lehet ilyen értesítést kérni. Mindig tanul valamit az ember.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük