Letölthető heti ellenőrző lista FlyLady programhoz

2012. 03. 15.

Lelkesen használom a FlyLady programot a mindennapokban, belevetettem magam a kontrollmappa elkészítésébe is, a flylady.net-en található leírás alapján.

A kontroll mappa készítést szintén több apró lépésre bontva lehet végig csinálni, mint a 30 napos programot. Nekem a kontroll mappából hiányzott egy olyan lista, ami szem előtt van, és látom rajta a program lényegét. Ezért készítettem egy tömörített, hétfőtől vasárnapig pipálható ellenőrző listát a 30 napos program legfontosabb pontjaiból.

A nyomtatható ellenőrző listába beírtam az alap napi rutinokat, ezeket ki tudod egészíteni a sajátjaiddal. Amikor készen vagy kipipálhatod az adott napnál. A heti feladatok közé a hétfői lakáskényeztetés feladatait, és a zónázást tettem be. A zóna nevét nem jelöltem, hogy a lista mindegyik héten használható legyen.

Tipp: Kinyomtatás után tedd lefűzhető tasakba (a fényes felületű a legjobb), szárazon törölhető filccel egészítsd ki a listát, és pipáld amivel készen vagy. Hét végén töröld le a jelöléseket és a következő héten újra használhatod.

Tartósabb megoldás, ha átlátszó öntapadós fóliát ragasztasz rá, vagy lamináltatod.

A heti ellenőrző listát a kis képre kattintva töltsd le:

Share

Hozzászólások

  1. Szia Andi!

    Ne haragudj rám, lehet hogy valami az én gépemen nem stimmel, de megnéznéd, hogy jól raktad-e fel az ellenőrző listát, mivel sem lementeni, sem pedig megnyitni nem engedi a gépem. Pedig már többször, különböző időpontokban próbálkoztam vele. Köszönöm szépen! Vidám és boldog hosszú hétvégét kívánok Neked! Nóri

  2. Csányi Andi Says: március 16, 2012 at 3:28 du.

    Szia Nóri!
    Köszönöm, hogy szóltál. Megnéztem, nálam működik a megnyitás és a letöltés is, ha rákattintok a kis képre. Ha továbbra sem tudod letölteni itt küldhetsz üzenetet, és elküldöm a táblázatot: kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük