Csütörtöki letölthető: sok mindenre jó havi tervező

2019. 10. 31.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy mikor volt utoljára ilyen típusú bejegyzés, és már két év is eltelt azóta. Még mindig nagy táblázat imádó vagyok, rendszeresen használok jó néhány táblázatot azok közül, amiket a Letölthető táblázatok menüpontban találtok. 

Ma egy olyan táblázatot hoztam nektek, ami az utóbbi időben lett a kedvencem, mert nagyon sok mindenre használható. Ez a sablon az alapja a havi menütervnek, a blogbejegyzés tervezőnek, a fiaim tanulás tervezőjének.

A menütervezés az egyik olyan szokás, ami sokban megkönnyíti a dolgomat, jó, hogy nem kell azon agyalnom, hogy mi legyen ma az ebéd. Reggel csak ránézek a menütervre, és már tudom, hogy mit kell felírni a bevásárló listára. A tanulás tervezővel próbálom a gyerekeimet rávezetni arra, hogy írják fel a tennivalóikat. Nos, ez egyelőre csak részben működik, az idősebbik fiamat nem nagyon hatja meg a dolog. A kisebbik már egész jól ráérzett a dologra, önállóan még nem használja, de mindig mondja, hogy mit írjak be a tervezőbe.

A képre kattintva nyithatjátok meg a táblázatot. Ahhoz, hogy használni tudjátok a fájl menüpontban a letöltés lehetőséggel menthetitek a saját gépetekre. A másik lehetőség, a táblázat neve mellett kattintsatok a “Hozzáadás a saját meghajtóhoz” lehetőségre, készítsetek egy másolatot a táblázatról, így a saját GDrive fiókotokban lesz a táblázat, amit szerkeszteni is tudtok.

A felső sorban tetszés szerint átírható a {táblázat címe}-{dátum} rész. Ezután már csak a dátumozás van hátra és használatra kész a táblázat.

Hozzászólásban írjátok meg, mire használjátok a havi tervezőt! 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük