Konyhai tároló pár száz forintból

2014. 02. 04.

Az én rendem sorozat mai részében a konyhaszekrényembe leshettek be.

A konyha központi szerepet játszik az életünkben, gyakran használjuk és sok holmit tárolunk itt. Két szempontot érdemes figyelembe venni a konyhai tárolásnál:
1) Az alsó szekrényekbe a mindennapos használatban lévő dolgok kerüljenek, a felső szekrényekbe a ritkábban használt holmik.
2) A szekrényeken belül csoportosíthatók a holmik, ehhez megfelelő tárolókra van szükség.

Az írószer boltokból jól ismert irattartó papucsot a konyhában is tudjuk használni, és a pénztárcánkat sem terheli meg. Ha pedig találsz otthon használaton kívüli tartót, még költeni sem kell rá. Az irattartó konyhai felhasználatához itt találtam ötletet.

Az én konyhámban a kamraszekrényben többféle dolog is irattartóba került. Egy 8 cm széles tartóba tettem a sütőpapírt, sütőzacskót, befőttes gumikat, uzsonnás zacskót, mélyhűtő zacskót, alufóliát és a frissentartó fóliát.
sutopapiros

Ezt a 11 cm széles irattartót elfektettem, és belepakoltam a kisebb befőttes üvegeket. Rengeteg üvegem van, mert sok lekvárt főzök. A kiürült üvegek visszakerülnek a szekrénybe, az elajándékozott üvegek helyett pedig újakat gyűjtök, hogy mindig legyen mibe tenni a kész lekvárt. Tartóba rakva jóval kevesebb helyet foglalnak el, mint egymásra pakolva. A felső polcon lévő befőttes üvegekhez nem volt elég széles irattartó, ezeknek más megoldást keresek.
tarto
uvegtarto

A receptmagazinokat a konyhában gyűjtöm, ezek is irattartóba kerülnek:
ujsagtarto

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük