Indul a Nagy Karácsonyi Készülődés

2011. 10. 17.

Október közepe van, és itt a blogon már megint karácsony! A tavalyi sem volt olyan régen, hogy repül az idő… Az utóbbi pár hónapom olyan sűrű volt, hogy szinte észrevétlenül múltak el a hetek. Tegnap reggel pedig már arról beszélgettünk a fiammal, hogy milyen ajándékokat szeretne karácsonyra.

10 hét múlva karácsony, nekünk pedig rengeteg a dolgunk. Úgy gondolom a karácsonyi készülődést nem lehet elég korán kezdeni. A játszótéren nemrég egy anyuka azt mesélte, hogy ők már megvették a karácsonyi ajándékot a lányuknak, egy  nagyobb játékakció keretében. Tetszett ez az előre gondolkodás, anyagilag is jobban jártak és megkímélték magukat a karácsonyi tömegtől.  Tavaly nagyon sokan olvastátok a karácsonyi bejegyzéseket, örömmel jelentem, nincs több várakozás, a mai nappal elkezdődik a Nagy Karácsonyi Készülődés 2011-es programja.

Ez a nap azért is különleges számomra, mert a blog keretében másodszor indul a karácsonyi készülődés, és mostantól ezen az új címen lesznek elérhetők a friss bejegyzések. A dizájn lesz még jobb is, egyenlőre ezzel kell boldogulnunk, de már dolgozom is egy sokkal praktikusabb felületen. (Hiába a fejlesztés sosem áll meg.)

A Nagy Karácsonyi Készülődés 10 hete alatt sorra veszünk minden karácsony előtti teendőt. Az első héten a tervezésé a főszerep: Készítsétek a nyomtatókat és a tollakat, érkeznek az első letölthető karácsonyi tervezők.

Share

Hozzászólások

 1. Én biztos, hogy jövök, mert tavaly is nagy sikere volt 🙂 De most sokkal pontosabban végig csinálom, a múltkori kicsit lazán lett véve 😀

 2. Csányi Andi Says: október 23, 2011 at 11:11 du.

  Sapimanó: örülök a lelkesedésednek! Biztos megint kikerül a kezed közül egy szép album az ünnepekről 🙂

 3. Belém két napja hasított a felismerés, hogy te jó ég, már csak nem egész 9 hét van karácsonyig és eszembe jutott a tavalyi készülődésed. Akkor sajnos nagyon későn fedeztem fel magamnak a blogodat, de idén már kész is a napi beosztásom egészen 24-ig. Kíváncsian várom az idei bejegyzéseket! Sok sikert az új oldalhoz!

 4. Csányi Andi Says: október 27, 2011 at 8:41 du.

  Köszi Manka! Egyre többen vagytok visszatérő készülődősök, úgy örülök nektek!

 5. Én is jövök megint! Tavaly is végig követtelek, csak sajnos nem tudtam kommentelni. Majd most 🙂

 6. Sziasztok!

  Én most eszméltem, hogy mennyi mindent szeretnék megcsinálni karácsonyig, de hol is kezdjem…
  Örömmel láttam, hogy ti ebben már profik vagytok.
  Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan csatlakozhatok, ill. hol nézhetem a segítő lépések hadát, hogy népes családommal együtt örömmel készüljünk, és ne váljak hárpiává a végére.
  A segítséget előre is köszönöm!
  Nektek is szép készületet!

 7. Csányi Andi Says: november 14, 2011 at 10:45 du.

  Galagonya: A karácsonyi készülődés menetrendjét a nyitólapon tudod megnézni, csak lefelé kell görgetni. Az egyes hetekre kattintva lehet elolvasni a bejegyzéseket. A karácsonyi készülődéshez letölthető táblázatok is készültek ezeket a bejegyzések végén találod, megnyitáshoz és letöltéshez kattints rájuk.
  Stresszmentes készülődést kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük