Karácsonyi készülődés: Az utolsó simítások karácsony előtt

2013. 12. 09.

Karácsonyi készülődés 9. hét

A karácsony előtti teendők nagy részén már túl vagyunk, csak kisebb tennivalók maradtak. Az előre tervezés lényege pont, ez: amikor a többiek észbe kapnak, hogy ideje elkezdeni a készülődést, te már hátradőlsz és lazítasz.

Sok munkahelyen nagy a hajtás decemberben, remek érzés tudni, hogy otthon már nincs sok dolgunk ünnep előtt. Esténként kapcsolódjatok ki: csendes gyertyafényes esti beszélgetésekkel, városi sétákkal.

Ha kicsit lemaradtál a programmal ne aggódj, ez a hét arra is remek, hogy útolérd magad. Erre a hétre már kevés feladatot terveztem.

Nézd át a listáidat. Vegyél és csinálj meg mindent ami még kimaradt. Így a jövő héten már valóban az ünnepre koncentrálhatsz. Kezdd el becsomagolni az ajándékokat. Vedd elő és ellenőrzid a fényképezőgépet, minden tartozék megvan és működik? Van elég hely a memória kártyán? Ha nincs akkor töltsd fel a képeket a gépedre, vagy a felhőbe.

Te hogy haladtál az előkészületekkel? Írd meg a tapasztalataidat hozzászólásban.

Share

Hozzászólások

  1. Sümegi Katalin Says: december 11, 2012 at 12:29 du.

    Nagyszerű karácsonyt szeretnék.

  2. Nagyon tetszik a program, sokat segített. Úgy gondoltam az elején, lehet nem is kell ezt elkezdeni még, de most áldom a programot és az eszemet,hogy mégis belekezdtem. Míg én már csak csomagolok, mézeskalácsot dekorálok,addig sok ismerősöm most kezd el panaszkodni, hogy arra sincs ideje, hogy kitalálja az ajándékokat, nemhogy elinduljon nézelődni, bevásárolni. Nekem már csak egy csini fenyőfát kell szereznem 🙂 Szóval köszönöm Andi,mostantól mindig így készülök a karácsonyra.

  3. Zala Tünde Says: december 14, 2020 at 9:03 du.

    Jól haladok, ajándék csomagolás még hátra van, de szinte mindenkinek megvettem mindent. Karácsonyi menün még agyalok, egy része még nem állt össze. Sok a munka még a héten, de próbálok haladni a készülődéssel is. A héten a díszeket is elő szeretném készíteni a fára. Egyik este/délután a kedvenc filmemet is meg szeretném nézni egy forró csoki kíséretében, ahogy évek óta teszem. Jövő héttől már téli szünet és itthon a kisfiam és párom is szabin. 😀
    Békés, boldog ünnepeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük