Elnézést kérek emiatt!

2011. 12. 06.

Abszolút az én hibám, nagyon elszámoltam az időt, nem terveztem bele a váratlant a határidőnapló készítésébe. Mivel én magam késve adtam le a nyomdának az anyagot, a nyomdai munkák is csak nemrég fejeződtek be. Így fordulhatott elő, hogy még nincs benne az online könyvkereskedések kínálatában az Anya mindent megtervez 2012.

Tudom, hogy már nagyon várjátok a 2012-es Anya mindent megtervez megjelenését, ezért szeretnélek kárpótolni benneteket. A megjelenésig hátralévő néhány napban közzéteszek néhány részletet, a naplóból. Ti pedig bármit kérdezhettek a határidőnaplóról.

Íme az első részlet:

[box]

Gondolatok a rendrakásról

Nekünk, nőknek ösztönös igényünk, hogy meghitté és otthonossá tegyük a lakásunkat. A legtöbben ezért sok kiegészítőt, dísztárgyat vásárolnak, és ezeket szépen elrendezik a lakásban. Kevesen gondolnak arra, hogy az igazi otthonos légkört nem a dekorációk mennyisége, hanem a jól (funkcionálisan) berendezett és rendben tartott környezet nyújtja.

Mit jelent mindez a gyakorlatban?
Leegyszerűsítve azt, hogy a bútorokat és tárgyakat a használatuknak megfelelően rendezed el. Egy egyszerű példa: azokat a konyhai eszközöket (merőkanalat, kiszedőlapátot, edényfogó kesztyűt például), amiket gyakran használsz, biztosan nem a fiók mélyén tartod, inkább a tűzhelyhez közel felakasztva, mert így praktikus. Nemcsak a konyhában érdemes praktikusan elhelyezni az eszközöket, hanem a lakás minden más helyiségében is.

Egyesek miért rendesek, mások miért rendetlenek? Ha a rendrakás mindössze annyi lenne, hogy elpakolod, ami nincs a helyén, akkor senki sem lenne rendetlen. A rendhez való viszonyod alapvetően két dolog határozza meg: a szülők példája és a tárgyakhoz fűződő érzéseid. (…)

Részlet az Anya mindent megtervez 2012-es határidőnaplóból[/box]

A kérdéseiteket itt a hozzászólások között tegyétek fel.

Share

Hozzászólások

  1. 🙂 köszi szépen! És valamikor benne lesz az online kínálatban?

  2. Csányi Andi Says: december 7, 2011 at 10:54 de.

    Fruzsi: igen néhány napon belül kapható lesz. A forgalmazók listáját a Határidőnapló menüpontban teszem közzé.

  3. 🙂 köszi szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük