Gardrób frissítés: Tavaszi ruhatár

2016. 02. 19.

Válasz Szabó Mira Átmenet: mit vegyünk fel, ha jön a tavasz? című cikkére

Szeretem az egyszerű ötleteket, legyen szó a munkaidő beosztásáról, vagy az öltözködésről. Az egyszerű ötletek nagyszerűsége abban rejlik, hogy könnyű megvalósítani és nem jelent plusz kiadásokat az ember pénztárcájának.

Öltözködéssel kapcsolatos kérdésekben én leginkább a CsinosAnyu blogot bújom. Egy nemrégiben megjelent bejegyzésben Mira arról ír, hogyan egészíthetjük ki az átmeneti ruhatárunkat a kedvenc nyári darabjainkkal. Ahhoz, hogy értsétek, ami ezután következik, >kattintsatok ide< és olvassátok el a cikket.

Annyira megtetszett az ötlet, hogy rohantam a szekrényhez, előszedtem a kedvenc nyári szoknyámat és kipróbáltam mit tudok kihozni belőle.
Arra jutottam, hogy a barna-rózsaszín darabot övvel tudom felvenni, az ezüstszínű gyöngyös kötött pedig jobban mutat a szoknyába betűrve. Rózsaszín harisnyám nincs, helyette egy leggingset használtam, hogy lássam, hogy állnak össze a színek.

atmeneiruhaszett

Miután elkészült a kép eszembe jutott, hogy a fekete táska, és az ez ezüst gyöngyös nyakláncom nem került rá, azt képzeljétek oda.

Ti milyen nyári szoknyákat tudtok felhasználni az átmeneti ruhatáratokba? Írjátok meg hozzászólásban!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük