Fürdőszobai rendszerezés

2012. 02. 23.

Amikor rendrakással kapcsolatos képeket, ötleteket keresek, mindig felfedezek valami újat, meglepőt, színeset. Szinte soha nem marad el az “aha, szóval ezt így is lehet” felismerés.

Nagyon szeretem a rendrakásban, hogy a lehetőségek tárháza végtelen. A megszokott polc, fiók, műanyag kosár mellett még annyi más is használható tárolásra. Bortartó, előszobai fogas, táska,  lekváros üveg.

A kép forrása: Lismarie Blog

Legutóbb fürdőszobai rendszerezéshez kerestem ötleteket, ez a befőttes üvegekből készült fali rendszerező különösen tetszett, az újrahasznosítás és az egyszerűsége miatt. Ezt a fali tárolót te magad is elkészítheted, itt találsz képes leírást

További inspiráló képgyűjtemény fürdőszobai rendszerezéshez:

Te milyen tárolókat használsz a fürdőszobádban? Írd meg!

Share

Hozzászólások

 1. Körtvélyessy Andrea Says: február 24, 2012 at 11:55 de.

  A felső sorban a második valamint a legalsó sorban a kosaras variáció tetszik a legjobban.El is mentettem őket.

 2. Csányi Andi Says: február 24, 2012 at 2:15 du.

  A második kép több szempontból is nagyon jó, egyrészt a színek miatt, ha csak ránézek jó kedvem lesz. Másrészt remek példája annak, hogy nem csak a megszokott doboz-fiók variációban lehet tárolni 🙂
  Nekem a lila táska tetszik nagyon, egybe lehet gyűjteni a legfontosabb kellékeket és egy ajtókilincs is elég a tárolásra. Mini panel fürdőszobában az ilyen ötletek megmentik a napot.

 3. Körtvélyessy Andrea Says: február 26, 2012 at 2:37 du.

  Igen,az is nagyon ötletes.Én viszont kosármániás vagyok.Lassan ellepnek a kosarak,de az egyetlen dolog aminek nem tudok ellenálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük