Egyszerűen, saját kezűleg: Valentin napi dekoráció

2016. 02. 05.

Februári vendég blogger: Lippai Janka

Január végén készítettem egy képes összeállítást Valentin nappal kapcsolatban. Szeretek saját készítésű dolgokat ajándékozni, vagy ilyesmivel dekorálni a lakást, így én merítettem ötletet a Pinterestes képekből. Régebben sokkal több időm volt alkotni, (tudjátok ez a gyerek előtt – gyerek után időszámítás) mostanában, amikor készítek valamit, a fő szempont az, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető legyen.
A mai bejegyzésben ennek szellemében, egyszerűen elkészíthető dekorációkat mutat nektek a februári vendég blogger, Lippai Janka:

Pár éve még úgy gondoltam, hogy a Valentin-nap is egy a sok külföldi úri huncutság közül, amiket mi csak azért veszünk át, hogy a kereskedők minél több holmit rá tudjanak tukmálni az emberekre. Nos, ez részben most is így van, de azóta egyre jobban megszerettem – a Halloweennel együtt – ezt az ünnepet. Ugyanis nem muszáj ám fejvesztve az üzletbe rohanni hogy valami méregdrága ajándékot vegyünk.

3d szivek

Valahogy számomra pont az a lényege ennek az ünnepnek, hogy egy újabb kis boldog szigetecskét jelent a szürke hétköznapokban, amit kedves kis meglepetésekkel, apróságokkal is széppé tehetünk, például egy hangulatos vacsorával vagy reggelivel, egy kis ünnepi dekorációval, személyre szóló apró, saját készítésű ajándékkal.
Itt inkább a figyelmesség a fontos, az egymásra szánt idő és nem feltétlenül az egymásra szánt pénz mennyisége. (főleg ha ezen pénzösszeg a hónap felére már jelentősen megcsappan a rezsi-kajapénz-pelenkapénz Bermuda-háromszög jóvoltából… 🙂 )

Valentin5

Ezen ötleten felbuzdulva elkészítettem az idei Valentin-napi dekorációmat az egyszerűség és a költséghatékonyság nevében. Ehhez ma nem kellett más, csak színes papírcsíkok, színes papírok, olló, ragasztó, tűzőgép, organza szalag (bármilyen más szalag vagy zsineg megteszi helyette), fagolyó vagy -gyöngy.

A teljes bejegyzést, az elkészítési útmutatókkal a Papírműhelyen olvashatod el, ide kattintva >>>

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük