10 edzés ötlet zsúfolt napokra is

2016. 07. 28.

Az Evernote-ba mentett jegyzeteimet rendezgetve észrevettem, milyen sokféle edzés ötletet mentettem le az utóbbi időben.
Biztos előfordul veletek is, hogy időszűkében vagytok, mégis jó lenne mozogni. Ilyen alkalmakra kerestem változatos gyakorlatsorokat, amikor az edzőtermet nem tudja az ember bepasszírozni a napirendjébe.


Evernote – emlékezz bármire: Jegyzetek, képek, listák, hangfelvételek készítésére használható alkalmazás. A címkéknek és kategóriáknak köszönhetően remekül lehet benne keresni. Többféle eszközre is letölthető, szinkronizálható, így mindig naprakészen láthatók benne a jegyzetek.

Nem kívánok az otthoni torna mellett vagy az edzőtermi órák ellen kampányolni. Tekintsétek úgy ezt a bejegyzést, mint ötlet gyűjteményt.

10 perces edzés ötletek a youtube-on GymRa-tól:
Kezdő gyakorlatsor fitball labdával
Bikini gyakorlatsor
Popsi és kar formálás

joga

Edzés ötletek egy-egy területre:
Bicepsz, váll és tricepsz edzés – Kar edzés otthon
Formás popsi 4 hét alatt

Idén bevállaltam egy könyves kihívást, és nagyon megtetszettek a napi testmozgásra ösztönző kihívások is. Rövid időt vesznek igénybe, egyszerűek és pont ettől teljesíthetőek is.
A 30 napos kihívások hasznát én abban látom, hogy aki szeretne visszaállni a rendszeres mozgásra, teljesíthető lépésekben napról napra növeli a terhelést. Aki pedig rendszeresen mozog, egy kis pluszt adhat hozzá az edzésprogramjához.

evernotetorna

30 napos kihívások:
Plank
Guggolás
Zsugorfelülés
Fekvőtámasz A lap alján keressétek
Jóga

Én most három kihívással egészítettem ki heti edzéseket, a határidőnaplómban egyszerű rövidítésekkel és számokkal jelölöm, hogy éppen hol tartok. A mai napnál például ez szerepel: G13+H6+P7

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük