Csütörtöki letölthető: Szolgáltatói adatlap

2012. 06. 21.

Ismét csütörtök van, a legújabb letölthető táblázat egy szolgáltatói adatlap. Láttad már a Budapest Bank reklámfilmjét, amiben a férj rendre elfelejti a csekkek befizetését? Erről 3 dolog jutott eszembe:

      1. Nem minden családban a férfiak intézik a számlafizetést.
      2. Ha csekkek helyett átállsz az e-számlára, akkor nem vagy a postai nyitva tartáshoz kötve, otthonról kényelmesen fizethetsz, akár reggel vagy este is.
      3. Mindegy, hogy e-számlával vagy csekkel fizeted a számlákat, van amikor nehéz követni, hogy melyik szolgáltatónak mit és mikor fizettél be. A csekkek keresgélése helyett sokkal egyszerűbb, ha egy adatlapon összesítve látod a befizetéseket. Ráérsz azután felforgatni a lakást, hogy láttad mi az ami még nincs befizetve.


 

Találgatás helyett összesíts a Szolgáltatói adatlappal

Ezen az adatlapon egy helyen tárolhatod a közüzemi szolgáltatókkal kapcsolatos összes információt. Annyi példányt nyomtass ki belőle, ahány szolgáltatóval szerződésetek van. A szolgáltatói adatlap első részén az ügyfélszolgálati és fizetési adatokat rögzítsd. A táblázatban a havi számlák összegét, a fizetési határidőket és a befizetés tényleges dátumát írhatod fel.

Letöltés után látni fogod, hogy nem 12, hanem 16 sor van a táblázatban, azért, hogy ha valamilyen extra befizetésre vagy kompenzációs számla kibocsátására kerülne sor, ezt is rögzíteni tudd az adatlapon.
A múlt heti házi leltár és a szolgáltatói adatlap is része lehet a háztartási naplódnak, sokat segít ha egy helyen gyűjtöd az információkat. Tudod, nem kell fölöslegesen keresgélned, nem veszel el időt magadtól.

 
Letöltéshez kattints a kis képre:

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük