Csütörtöki letölthető: Csomagolós lista utazáshoz

2012. 05. 10.

Andrea kért tőlem egy olyan táblázatot, amibe fel tudja írni, mi mindent kell becsomagolnia utazás előtt. Szívesen teszek eleget az ilyen kéréseknek, mert ezzel is meg tudom nektek mutatni, hogy a listaírás az életünk szinte bármely területén az egyik legjobb segítség.

A csomagolós listában 3 nagy csoportot különítettem el, ezeken belül pedig kisebb egységekbe rendeztem a szükséges dolgokat, hogy jól átlátható legyen:

 1. Alapdolgok: higiéniás termékek, a szépségápolás kellékei, gyógyszerek.
 2. Ruhák és cipők: felső és alsó ruházat, fehérneműk és persze a cipők.
 3. Egyéb holmik: műszaki kütyük, azok a dolgok, amivel utazás közben vagy rossz időben elüthetitek az időt, és azoknak az iratoknak a listája amit mindenképpen magatokkal kell vinnetek.

 A táblázat a szokásos A4-es formátumban készült, az alapvető dolgokat előre beírtam. Az üres helyekre pedig ti tudjátok beírni mire van még szükség. Miután egy holmi a csomagba került, tegyél egy pipát a kis négyzetbe. A sorok végére akár azt is felírhatod, hogy miből hány darabot csomagoltál be.

A csomagolós listát a képre kattintva tölthetitek le

Miközben készítettem a listát eszembe jutott, mennyi plusz dolgot kell vinnie annak, aki babával, vagy kisgyerekkel utazik. Úgy döntöttem babával utazóknak is készítek egy külön listát, hamarosan ez is felkerül a blogra.

Share

Hozzászólások

 1. Körtvélyessy Andrea Says: május 10, 2012 at 10:51 de.

  Nagyon köszönöm.Nagyon jó lett,hasznos.Remélem mások is hasznát veszik.

 2. Várom a babásat! Június 4-én indulunk, a tavalyi listám eltűnt és így nem kéne teljesen újat írnom 🙁
  Előre is köszi

 3. Tóth Vera Says: május 27, 2012 at 12:09 du.

  Lányok! Egy gyerekes kórházi listát is érdemes lenne összerakni, bár ez alapján már el tudok indulni a kedden kezdődő egy hetes kivizsgálásra! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük