Csütörtöki letölthető: Csomagolós lista utazáshoz – babaholmik

2012. 05. 24.

Gyermek mellett sem kell lemondanotok a nyaralásról, csupán körültekintőbben kell csomagolni és szállást választani:

  • Mindig érdeklődd meg, pontosan milyen felszerelést biztosít a szállás a babáknak. Előfordul, hogy mást, mint ami az akciós ajánlatban szerepel.
  • A leggyakoribb panaszokra és sérülésekre legyen a csomagban a baba számára adható szer.
  • Több ruhával számolj a babádnak, mint egy felnőttnek, sokféle folt kerülhet a ruhákra (akár naponta többször is). Ha nincs lehetőséged, vagy nem akarsz mosni a pihenés alatt, ezt jobb észben tartani.
  • Pelenkára is számolj többet a szokásos napi adagnál. Ha a babád már azt eszi amit ti, előfordulhat, hogy megviseli a gyomrát a más ízvilág. Ilyenkor hasmenése is lehet.
  • A ruhákon, gyógyszereken kívül érdemes becsomagolni a babád kedvenc tárgyait (egy kedvenc játékot, alvós állatot). Az a tapasztalatom, hogy ezek a fontos otthoni tárgyak megkönnyítik az idegen környezettel való megbirkózást.

A mai letölthetővel szeretném megkönnyíteni neked az utazás előtti csomagolást. Összegyűjtöttem azokat a holmikat amiket érdemes betenni a csomagba. Egészítsd ki a listán szereplő tételeket, írd fel miből hány darabot pakolsz be. Pipáld ki, amit betettél a csomagba.

A Csomagolós lista letöltéséhez kattints a kis képre

A barátnőidnek is segítene ez a lista? Lájolkd, hogy tudjon róla!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük