Eltűnt és megkerült apró játékok, alkatrészek

2014. 04. 30.

Biztosan nálatok is előfordul, hogy a korábban mindenhol keresett hiányzó bábuk, dobókockák, lego darabok éppen a legalkalmatlanabb pillanatban, takarítás közben kerülnek elő. De mi van ilyenkor? Félbehagyjuk a takarítást, fogjuk a kis darabkákat és gyorsan bevisszük a gyerekszobába, hogy elpakoljuk. Keresgéljük a dobozokat, a végén a felének se találjuk meg a helyét, de azért 20 perc elment vele.

A kanapé párnái mögött, a konyhában elszórva, és a gardrób szobában találok rendszeresen játék alkatrészeket. Legutóbb csavarokat, lego autóhoz való kereket, kirakó darabokat találtam. Mindig rögtön megpróbálom a helyükre tenni ezeket, ám belátom, hogy ez lassítja a munkát.

Körbenéztem, hogy mások milyen megoldást találtak ki erre a helyzetre. Semmi bonyolultat, egy dobozt vagy villámzáras tasakot a használnak az eltűnt és előkerült játékok összegyűjtésére. A hiányzó alkatrészeket először ebben lehet keresni, ha ott nincs, akkor még nem került elő. Ezen a blogon egy műanyag vödröt használt a szerző, amit feliratozott:

műanyag vödör az elveszett játékok gyűjtésére, öntapadós betűkkel feliratozva

Elveszett apróságok – www.thatswhatchesaid.net

Ez az én változatom egy villámzáras tasakból:
ElveszettAprosagokKep

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük