A fagyasztó jó barát -bevezető

2010. 11. 17.

Korábban már írtam a fagyasztóba főzés módszeréről, sokan írtatok megjegyzést, ezért arra gondoltam, hogy lesz egy fagyasztóba főzős sorozat itt a blogon. El is kezdtem a témában kutatni, de rá kellett jönnöm, hogy én ehhez nem vagyok elég hozzáértő, ezért felkértem Juhász Andrea gasztrobloggert, hogy írjon nektek a fagyasztó használatához tippeket. 

Andrea blogában rengeteg jó receptet találhattok, feltétlenül nézzetek be hozzá!  
Fogadjátok szeretettel a sorozat első részét, és írjatok megjegyzést.
Csányi Andi

Így az ünnepek közeledtével megnő nálunk a konyhai munkák száma. Sütés -főzés, sürgés-forgás. Ha szerencsénk van, akkor tudunk kivenni pár nap szabit, de ha nincs, akkor munka és gyermek mellett kell megoldanunk az ünnepekkel járó többlet munkákat. Akár hozzánk jönnek vendégségbe, vagy mi ígérkeztünk el valahová elengedhetetlen (legalábbis számomra), hogy ne készüljek plusz mennyiségű süteménnyel vagy főétellel, mert ugye azt nem szabad, hogy éhen maradjon a vendégünk vagy éppen üres kézzel essek be mondjuk a barátainkhoz vendégségbe. Mindenki örül egy kis jóféle hazai süteménynek 😉 Na, de mégis hogyan???
kép forrása: olcsobbat.hu
A válasz egyszerű és kézenfekvő: a fagyasztóval.
Na jó, de akkor hogyan kell használni? Mit meddig lehet tárolni? és mit is lehet fagyasztani egyáltalán?- Ismerős kérdések?- Nemsokára jönnek a válaszok.
Igyekszem megosztani eddigi tapasztalataimat veletek, hogy hogyan készüljünk fel mindenre időben és előrelátóan, és a cikkek végére meglátjátok ,hogy a fagyasztó igen is jó barát, érdemes kis időt szánni rá, hogy “kiszolgáljon” minket és könnyebbé tegye életünket. 🙂
Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük