Lépten-nyomon belefutok olyan cikkekbe, amelyek azt taglalják, milyen nehéz a nőknek összeegyeztetniük a munkát, a gyereknevelést, párkapcsolatot és a háztartási feladatokat. Sokszor ajánlják, hogy rendszerezzük a tennivalóinkat; írjuk le őket, vezessünk határidőnaplót, és a leghétköznapibb dolgot se hagyjuk ki. Az anyukák sokrétű igényeihez igazodva készült el az Anya mindent megtervez, ami több mint egy egyszerű határidőnapló.

 A 2018-as KIADÁS RENDELHETŐ!

Hogyan segít neked az Anya mindent megtervez című határidőnapló?

  • Heti bontásban ad ötleteket a rendrakáshoz, takarításhoz, megkönnyítve ezzel a munkádat.
  • A heti bontású naplóban elegendő hely van a házimunkák, az időpontos elfoglaltságok és a kiadások vezetésére is.
  • A napló rész mellett két írás is helyet kap a naplóban. Minden évben más vendég írótól olvashattok hasznos tanácsokat.
  • A 2013-as naplóban Csoba Ildikó ad ötleteket arra, hogyan vezetheted be a mozgást a napi rutinodba. A 2012-es naplóban naplóban Vidi Ritától olvashattál időgazdálkodási tippeket.

Miben más ez a határidőnapló mint a többi?

  • Kifejezetten az anyukák igényeire szabva készült, a tervezés során anyukák tesztelték.
  • Szezonális tervezőkkel segíti a nagyobb ünnepekre, évszakváltásra, szünidőre való felkészülést, úgy ütemezve az elintéznivalókat, hogy egy se maradjon az utolsó pillanatra.
  • Időzónák és a fél világ ünnepeinek felsorolása helyett 2018-as tervező,  a családod állandó elfoglaltságait összefoglaló táblázat segít a rendszerezésben.
  • Tudjuk, hogy anyaként rengeteg információval találkozol, ezért a lehető legtöbb jegyzetoldal került a naplóba, hogy minél több dolgot feljegyezhess. Az üres oldalakra akár a rendteremtőről letölthető táblázatok közül is betehetsz néhányat.

Mit tartalmaz a 2018-as határidőnapló?

Információs oldalak: Személyes információk Sűrgősségi telefonszámok Családtagok állandó elfoglaltságai Rendszeres egészségügyi ellenőrzések Tervek 2018-ra – 20 kérdés az éves céljaid meghatározásához Menzesz naptár Napló rész: Pipálós lista az otthoni feladatokhoz és rendteremtő tipp minden hétre. Megújult heti nézet, perforálás mentén kitéphető tennivaló- és bevásárló listával. Heti kiadások Bevételek és kiadások havi összesítése 2019-as éves tervező Listák, táblázatok Telefonszámok, e-mail címek Mérőóra állások Nyitva tartások, ügyfélfogadások, fogadó órák, rendelési idők Ruhacímkék magyarázata Mi kerüljön a kosárba? – mikor van a szezonja az egyes zöldségeknek és gyümölcsöknek Konyhai mértékegységek Főszerepben a fagyasztó – tippek ételek fagyasztásához Tippek menütervezéshez Húsvéti készülődés Karácsonyi készülődés és ajándéklista Szünidő tervező Jegyzetoldalak Ilyen volt 2018. – 20 kérdés az elmúlt év sikereiről, a legjobb és legrosszabb pillanatokról.

Kíváncsi vagy, milyen a 2018-es határidőnapló belülről?

Szuper ez a határidőnapló, de mennyibe kerül?

Az Anya mindent megtervez tartalmazza azokat a táblázatokat és jegyzetelési lehetőségeket, amikre anyaként szükséged lehet. Mindezt könnyen kezelhető formában, minőségi kivitelben, hogy bárhová magaddal vihesd. A kis példányszámban készült egyedi határidőnapló ára: 4490 Ft

Bónuszok a határidőnaplód mellé:

1# 3 db rendteremtős táblázat színesben nyomtatva. 2# Kedvezménykuponok a naplóban.

ADD LE RENDELÉSED MÉG MA!

Mi fog történni azután, hogy leadtad az előrendelésed? 1. A rendelésedről e-mailben kapsz visszaigazolást 2. Átutalásos fizetés esetén e-mailben kapsz egy díjbekérőt, ami alapján kifizetheted a naplód árát. 3. Vásárlásodról e-számlát adunk.

Megrendeléssel kapcsolatos információk: 1. Fontosnak tartjuk, hogy óvjuk a környezetünket, ezért a vásárlásodról e-számlát küldünk neked, a megrendelésnél megadott e-mail címedre. 2. Kupon beszámítás: amennyiben van kuponod, megrendeléskor írd be a kuponkódot a megfelelő mezőbe, a kedvezményed érvényesítéséhez. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel.

100% pénz visszafizetési garancia

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a határidőnaplóra. Ha a napló nem olyan, mint amire számítottál ne írj bele, küldd vissza a Rendteremtő címére és visszakapod az árát. A garanciát a vásárlást követő 30 napon belül érvényesítheted. Visszaküldés esetén a postaköltség téged terhel, mi kizárólag a napló árát térítjük vissza. Az ajándékokat visszaküldés esetén is megtarthatod. Hoppá garancia Ha a naplód valamilyen okból teljesen használhatatlanná válik jelezd nekünk és kapsz egy másik példányt.